Kontiolahden väkivaltainen K-Marketin ryöstäjä vangittiin


Kontiolahden väkivaltainen K-Marketin ryöstäjä vangittiin
Kotimaa, Ryöstöt 0 Comment 27

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi 6.2.2018 pidetyssä istunnossa Kontiolahden K-marketin ryöstöstä epäillyn kontiolahtelaisen 26-vuotiaan miehen.

Mies ryösti Kontiolahden keskustassa sijaitsevan K-marketin lauantaina 3.2.2018 iltapäivällä saksilla uhaten ja sai saaliikseen huomattavan summan käteistä rahaa. Poliisipartio tavoitti epäillyn Joensuun keskustasta myöhemmin samana päivänä ja otti hänet kiinni. Käräjäoikeus perusteli rikoksen jatkamisvaaraa ratkaisussaan sillä, että miehen aiempi rikollisuus käsittää samankaltaista uhkailua tämän ryöstöepäilyn kanssa. Teon esitutkinta on vielä kesken ja asiassa on nostettava syyte maaliskuun puoleenväliin mennessä.

Mies tuomittiin tammikuussa 2018 viiden kuukauden ja 10 päivän ehdottomaan vankeuteen aiemmista teoista, joissa hän on käyttäytynyt uhkaavasti ja pitänyt hallussaan teräasetta. Mies on odottanut tuomion täytäntöönpanoa vapaalla, koska tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Viimeisin teko oli elokuussa 2017, jolloin mies uhkaili veitsellä Kontiolahden urheilukentällä harjoitellutta moukarinheittäjää.

Tilaa Seppo Jokisen LYÖDYN LAKI nyt! Ilmainen toimitus
Rebel grillit ja tarvikkeet

Kommentoi

Back to Top