Lapuan Tiistenjoella kadonnutta henkilöä ei ole löydetty


Lapuan Tiistenjoella kadonnutta henkilöä ei ole löydetty
Kadonneet, Kotimaa 0 Comment 41

Perjantaina 22.9 katosi Lapuan Tiistenjoella 71- vuotias Esko Rinta-Marttila. Viimeinen varma havainto Rinta-Marttilasta on katoamispäivältä noin klo 14.30-aikaan, jolloin hänen on nähty olevan jalkaisin liikkeellä kohti itää Korkiakallion suuntaan, noin 2 kilometrin päässä kotoaan. Tämän jälkeen Rinta-Marttilasta ei ole havaintoja. Ilmoituksen katoamisesta teki Rinta-Marttilan omainen katoamisiltana klo 20.17.

Laajoissa etsinnöissä ei ole saatu mitään havaintoja Rinta-Marttilasta. Poliisi pyytää edelleen lähialueen asukkaita olemaan valppaina ja tarkistamaan omat kiinteistönsä ja erilaiset pienetkin rakennukset, sekä ilmoittamaan poliisille havainnoistaan Lapuan poliisiasemalle numeroon 0295 447 261 (klo 8-16), tai kiireellisessä tapauksessa hätäkeskukseen numeroon 112.

Rinta-Marttilalla on todennäköisesti ollut yllään siniset tai tummat ulkoiluvaatteet, selässä pieni reppu sekä mukanaan sininen marjapoimuri. Rinta-Marttilan liikkuminen on rajoittunutta, mutta hän on kuitenkin ulkoillut paljon ja liikkunut myös maastossa, joten on mahdollista, että hän on voinut kulkea maastossa pitkänkin matkan päähän.Kommentoi

Netin parhaat lainatarjoukset

Back to Top