Leikkikentällä lapsia houkutellut tuomittiin ehdolliseen


Leikkikentällä lapsia houkutellut tuomittiin ehdolliseen
Kotimaa, Tuomiot 0 Comment 110

Leikkikentällä lapsille seksifantasioistaan kertovan ja tapaamista ehdottaneen kirjeen jättänyt mies sai ehdollisen kuuden kuukauden vankeustuomion Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Mies meni viime vuoden helmikuussa Pihtiputaalla leikkikentällä luistelemassa olleiden 7-, 13- ja 14-vuotiaiden lasten luo, yritti puhua heidän kanssaan ja tarjosi heille paperilappua.

Käräjäoikeuden käsityksen mukaan mies oli kirjannut lappuun oman seksifantasiansa ja kertoi siinä mitä haluaisi lasten kanssa tehdä. Lappuun hän oli myös kirjoittanut osoitteensa ja ehdottanut tapaamista asunnollaan.

Käräjäoikeus totesi 60-vuotiaan pihtiputaalaismiehen syyllistyneen kolmeen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Mies myönsi kirjoittaneensa kirjeen ja myönsi teon syytteen mukaisesti lapsen houkuttelemisena seksuaalisiin tarkoituksiin. Oikeus katsoi näin toteennäytetyksi, että teko täytti lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkistön.

 

Tilaa Jarkko Sipilän toimittama Elämäni gangsterina ja sukella moottoripyöräjengin elämään Marko Lönnqvistin muistelmissa tai valitse lukemista monista muista Crime Time kustantamon kutkuttavista kirjoista.

Kommentoi

Back to Top