Pienikokoisen, suomea puhuvan mieshenkilön epäillään syyllistyneen ryöstöön Euran Eurakoskentiellä olevassa elintarvikekaupassa 1.5.2018 klo 19.05. Mies oli pukeutunut tummaan kypärään, tummaan takkiin ja vaaleisiin kenkiin. Mies oli liikkeestä maksamatta vienyt olutpakkauksia ja kassan kysellessä maksun perään, oli mies esitellyt pesäpallomailaa tai vastaavaa myyjälle. Mies oli poistunut paikalta punaisella pienikokoisella h-autolla, jossa toinen henkilö kuljettajana.

Ilmeisesti samat henkilöt samaa autoa käyttäen myöhemmin samana päivänä klo 21.20 olivat Euran R-kioskilla, jossa vastaaviin vaatteisiin pukeutunut henkilö sorkkaraudalla uhkaamalla uhkasi lyödä myyjää, ellei saa rahaa. Uhkaaja oli saanut kioskista mukaansa vähäisen summan rahaa ja poistui paikalta em. autolla. Auto tavoitettu myöhemmin samana iltana Eurasta ja poliisi otti auton ja siitä tavoitetun henkilön haltuunsa.

Samojen epäiltyjen osallisuutta myös Harjavallassa R-kioskilla 1.5.18 klo 20.30 tehtyyn ryöstöön selvitellään. Vastaaviin tuntomerkkeihin sopiva mieshenkilö oli siellä pesäpallomailalla uhkaamalla saanut haltuunsa raaputusarpoja ja niitä saatuaan poistui paikalta juosten. Eurassa poliisin haltuun otetusta autosta löytyi myös mm. kyseisiä arpoja.

Kuvituskuva, ei liity juttuun.

Aiheeseen liittyen