Vantaan kaupungilla opetushoitajana työskentelevä naishenkilö koki pöyristyttävän tilanteen, kun hän elvytti potilasta Myyrmäen juna-asemalla keskiviikkona 23.11. iltapäivällä, kertoo Vantaan Sanomat.

Elvytystilanteen aikana joku tai jotkut sivulliset yrittivät useaan otteeseen varastaa auttajan laukun, jossa oli muun muassa läppäri ja muuta omaisuutta.–  En yhtään nähnyt tilanteessa ympärilläni olevia. Kuulin vain, että joku nainen sanoi useampaan kertaan napakasti: älkää koskeko auttajan tavaroihin, nainen kertoo lehdelle.

– Tämä oli tilanteena uskomaton. Että joku joutuu vahtimaan tavaroitani, ettei niitä varasteta, kun elvytän elotonta ihmistä. En tiedä, kuka oli se nainen, joka vahti tilanteessa tavaroitani, hoitaja sanoo.

Hoitaja  oli työmatkalla ja sattui osumaan paikalle hetki sen jälkeen, kun henkilö oli tuupertunut elottomana asemarakennuksen lattialle.

– Täytyy sanoa, ettei tullut ensimmäisenä mieleen, että täytyisi jotenkin suojella omaisuuttaan tuollaisessa tilanteessa. On hurja ajatus, miten jollekulle tulee mieleen käyttää tilannetta hyväkseen ja varastaa auttajan omaisuutta hoitaja ihmettelee.

Tuntemattomaksi jääneen naisen ansiosta auttajan omaisuutta ei  ryöstetty, toteaa Vantaan Sanomat.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen