Humppila. Poliisille ilmoitettiin maanantaina puolenpäivän aikoihin kahdesta miehestä, jotka olivat olleet polttoainevarkaissa Jokihaarantiellä. Partiot tapasivat henkilöauton, jolla miehet olivat liikkeellä. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton 35-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehellä on neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Auton sisällä oli erilaisia tavaroita muun muassa tietokoneita. Tavaroita on syytä epäillä anastetuksi, joten auton kyydissä ollut parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Autoa kuljettanutta miestä epäillään varkauden lisäksi rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeenlinna. Partio päätti maanantai-iltana tarkastaa henkilöauton kuljettajan kunnon tiellä 130. Autoa kuljetti 55-vuotias etsintäkuulutettu mies. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi anastetuksi epäiltävää omaisuutta, joten myös auton kyydissä ollut 47-vuotias nainen otettiin kiinni epäiltynä varkauteen kuljettajan kanssa.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeenlinna. Partio pysäytti tiistaina aamuyöllä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi Wartianmäentiellä. Autoa kuljetti 34-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Hän oli päihtyneen oloinen, muttei suostunut huumepikatestiin.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi parikymppinen nainen ja lähes viisikymppinen mies. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi huumausaineita ja anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Lisäksi naisen hallusta löytyi huumausaineita. Kolmikkoa epäillään huumausainerikoksessa ja varkaudesta, lisäksi kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Aiheeseen liittyen