Ruotsi. Poliisi on pidättänyt kolme teini-ikäistä poikaa perjantai-iltana Nyforsissa Eskilstunassa. tapahtuneen ampumisen jälkeen. Kaikki on nyt vangittu. Kahta epäillään murhayrityksestä ja törkeästä aserikoksesta, kertoo SVT Nyheter.

Perjantai-iltana kello seitsemän useita poliisin partioita hälytettiin Nyforsin keskustaan. Paikalta löydettiin jälkiä, jotka viittasivat ampumiseen, mutta kukaan ei ollut laukauksista loukkaantunut.

Alue eristettiin ja myöhemmin poliisi pidätti kolme teini-ikäistä poikaa. Kahta poikaa epäillään murhayrityksestä ja törkeästä aserikoksesta. Syyttäjänviraston mukaan kolmatta poikaa epäillään murhayritykseen osallistumisesta. Syyttäjä on määrännyt kaikki vangittaviksi.

– Yöllä poliisi suoritti kuulustelut ja takavarikot. Tutkimme mitä tapahtui ja jatkamme sitä päivän aikana, sanoo syyttäjänviraston tiedottaja Annika Collin.

Poliisin mukaan jutussa kantajina on kolme henkilöä: yksi teini-ikäinen ja kaksi aikuista. Kukaan heistä ei ole teon johdosta fyysisesti loukkaantunut.

Kuva: SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen