Lounais-Suomen poliisilla oli tiistaina 12.1. yli 30 tieliikenneonnettomuuteen liittyvää tehtävää 12 tunnin aikana. Pahemmilta onnettomuuksilta kuitenkin vältyttiin. Poliisi neuvoo ottamaan aikaa liikenteessä, mikäli on välttämätöntä lähteä autolla liikkeelle. Jumiin jääneitä autoja on ollut ympäri poliisilaitoksen aluetta ja kaikista näistä ei ole edes ilmoitettu poliisille, tiedotteessa todetaan.

Ennen puolta seitsemää aamulla linja-auto ajautui ojaan Porissa Raumantiellä. Linja-autossa oli kuljettajan lisäksi viisi matkustajaa. Yksi matkustajista loukkaantui lievästi. Linja-auto hinattiin ylös ojasta myöhemmin illalla liikenteen rauhoituttua.

Kaarinassa moottoritiellä ulkomaan kilvissä oleva rekka ajautui kaiteeseen ennen puoltapäivää. Tapahtuman seurauksena rekan perävaunu oli tiellä poikittain aiheuttaen haittaa liikenteelle yli tunnin ajan.

Mynämäellä Kustavintien ja Aarlahdentien risteyksen tuntumassa linja-auto suistui kyljelleen ojaan kolmen jälkeen iltapäivällä. Linja-autossa oli kymmenen matkustajaa. He poistuivat linja-autosta kattoluukun kautta ennen viranomaisten tuloa. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä, kertoo poliisi.

Aiheeseen liittyen