Joensuu. Keskiviikkona klo 2.00 maissa Rantakadun ja Suvantokadun risteyksen tuntumasta kohti kaupungintalon puistoa läheisestä ravintolasta poistunut 25-vuotias joensuulaismies oli joutunut pahoinpitelyn kohteeksi. Kolmen miehen seurueesta ”Make” -nimellä kutsuttu mies oli tarttunut uhria kurkusta ja painanut hänet rakennuksen seinää vasten, mistä uhri oli kuitenkin onnistunut pääsemään irti, mutta pakoon juostessaan kaatunut maahan. Uhri ei tarkkaan muistanut, mitä oli tapahtunut hänen maassa ollessaan.

Jossakin vaiheessa miehet olivat poistuneet ja uhri oli lähtenyt kävellen ensiapuun tarkastuttamaan vammojaan. Uhri ilmoitti tapahtuneesta poliisille vasta aamulla, koska hänen puhelimessaan ei ollut tapahtuma-aikaan virtaa, eikä hän voinut soittaa poliisipartiota tapahtumapaikalle.

Kolmen miehen seurueessa olleiden tuntomerkit:

– 165 cm pitkä normaalivartaloinen, pukeutunut maastokuvioisiin housuihin ja lippikseen sekä mustaan T-paitaan. Häntä oli puhuteltu nimellä ”Make.”

– toinen, joka oli pyrkinyt rauhoittelemaan tilannetta oli ollut noin 160 cm pitkä ja pukeutunut mustaan T-paitaan

– kolmas seurueesta oli käyttäytynyt uhkaavasti, mutta ei uhrin kertoman mukaan ehkä ollut osallistunut pahoinpitelyyn, noin 190 cm pitkä, vaaleatukkainen, yllään punainen takki, vaalea T-paita sekä lippalakki väärin päin päässä.

Havaintoja pahoinpitelystä ja siihen osallisina olleista henkilöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08 – 16.15.

Aiheeseen liittyen