Kuopio. Mahdollisesti sama tekijä yritti ryöstöä Julkulan K-marketissa ja ryösti Päivärannan Salen torstaina iltapäivällä, tiedottaa poliisi.

Torstaina 17.11.2022 noin kello 16.30 poliisi sai ilmoituksen ryöstöstä Julkulan K-marketissa. Tekijä oli uhannut myyjää veitsellä ja vaatinut rahaa, mutta teko oli jäänyt yritykseksi ja tekijä oli poistunut kaupasta.Samana päivänä kello 17 aikaan hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus ryöstöstä Päivärannan Salessa. Tälläkin kertaa tekijä oli uhannut myyjää veitsellä ja vaatinut rahaa. Tällä kertaa tekijä sai haltuunsa jonkin verran rahaa. Tuntomerkkien perusteella tekijä oli nuorehko mies, ja molemmissa ryöstöissä tekijä vaikuttaa olleen sama.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja tutkii tapauksia ryöstön yrityksenä ja ryöstönä. Ketään ei ole vielä otettu kiinni rikoksesta epäiltynä.

Mahdolliset havainnot ja tiedot ryöstöjen tekijästä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyen