Vantaan Myyrmäessä tapahtui viime viikon keskiviikkona 21.9.2022 noin kello 19.55 vakava väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Asianomistajaa oli puukotettu useamman kerran ylävartaloon Myyrmäessä, Liesipolun ja Vaskivuorentien risteyksessä sijaitsevalla ylikulkusillalla. Tapahtumalla on useita silminnäkijöitä, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.Uhri oli ollut matkalla kotiin, kun toistaiseksi tuntematon tekijä oli käynyt hänen kimppuunsa takaapäin. Väkivallanteolla on useita silminnäkijöitä. Havaintojen mukaan epäilty tekijä oli vaaleaihoinen, hoikka, noin 170 cm pitkä mies, jolla oli viikset. Epäillyllä oli yllään mustat vaatteet.

– Tutkimme tätä vakavaa väkivallantekoa tapon yrityksenä. Todistajien kuulusteluissa olemme saaneet hyvän kuvan tapahtumien kulusta ja lähialueelta on saatavissa valvontakameran tallenteita. Pyydämme kaikkia tapauksesta jotain tietäviä toimittamaan tietonsa poliisin numeroon 050 3999 026. Kaikki epäillyn löytymisessä auttavat tiedot ovat meille tärkeitä, Tyynelä sanoo.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen