Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään ja tiistaina 9.4.2019 vanginnut kaikki neljä rikoksesta epäiltyä liittyen Joensuussa ja Kuopiossa 5. – 6.4.2019 tapahtuneeseen törkeään ryöstöön liittyen. Vangitsemiset tapahtuivat todennäköisin syin. Esitutkinnassa tapahtumienkulku on tarkentunut ja samalla vahvistunut, että asianomistajalle tilanne on ollut hyvin vakava ja hänelle on aiheutettu mittavat taloudelliset vahingot.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja lauantai-aamuna 07:30 – 08:00 väliseltä ajalta Kuopion Vattikadulta tilanteesta, jossa asianomistaja pääsi karkuun hänet kaapanneelta seurueelta ja pääsi soittamaan sivullisen puhelimesta hätäkeskukseen. Poliisi on kuulustellut henkilön, jonka puhelimesta soitto hätäkeskukseen tehtiin. Tiedossa on, että tilanteen on nähnyt myös 3 – 4 paikalla ollutta sivullista. Heidän havainnoillaan voi olla merkitystä asiassa.

Poliisi pyytää näitä henkilöitä ottamaan yhteyttä ja jättämään yhteystietonsa joko puhelimitse Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen puh: 029 541 5323 tai sähköpostitse: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Aiheeseen liittyen