Lahti. Poliisi kertoo saaneensa perjantai-iltana ilmoituksen Lahden keskustassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Paikalla selvisi, että kolmekymppinen mies ja hieman vanhempi nainen olivat estäneet sähköpotkulaudalla liikkuneen miehen etenemisen ja solvanneet tätä.

Tielle asettunut mies oli lyönyt potkulaudalla liikkunutta miestä nyrkillä tämän yrittäessä ohittaa parivaljakkoa. Mies oli lyönyt takaisin, jolloin myös nainen oli ryhtynyt pahoinpitelemään häntä.Vartijat havaitsivat tilanteen ja ottivat potkulautailijaa lyöneen miehen kiinni, minkä jälkeen tämä oli vastustanut voimakkaasti vartijoita. Vartijat joutuivat käyttämään voimakeinoja miehen taltuttamiseksi.

Miestä epäillään pahoinpitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja kunnianloukkauksesta. Miehen seurassa ollutta naista epäillään pahoinpitelystä, kunnianloukkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska hänen repustaan löytyi kirves. Potkulaudalla liikkunutta miestä puolestaan epäillään lievästä pahoinpitelystä.

Aiheeseen liittyen