Joensuu. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään kotirauhan rikkomiseen ja laittomaan uhkaukseen sekä vahingontekoon Joensuun Utrassa, Lasinpuhaltajantiellä, perjantaina 17.6. noin kello 13. Mies oli soittanut ovikelloa ja esittänyt asukkaalle uhkauksia. Tilanteen loppuvaiheessa mies löi kirveellä tuulikaapin oven karmiin. Tämän jälkeen hän poistui paikalta. Poliisi tavoitti miehen lähistöltä ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

***Joensuu. Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja lievään pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa lauantaina 18.6. noin kello 5. Nainen oli anastanut miehen lompakon Kauppatorilla sijaitsevan grillikioskin luona. Lompakon omistaja lähti kävelemään naisen perään. Nainen heitti lompakon aidatulle pihalle, jossa lompakko löytyi. Miehen vaatiessa lompakkoa itselleen, nainen raapi miestä kasvoista. Poliisi otti vahvasti päihtyneen naisen kiinni.

***

Joensuun keskustassa Kirkkokadulla oli tunkeuduttu kerrostaloasuntoon ja anastettu lompakko, jossa oli ollut vähäinen määrä rahaa, kello ja kaulakoru perjantaina 17.6. kello 8.30. Tunkeutujan tuntomerkkinä pitkä ja hoikka mies. Tapahtunutta tutkintaan törkeänä varkautena ja kotirauhan rikkomisena. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen