tiistai, 28 toukokuun, 2024

Aggressiivisia ihmisiä ravintoloissa Lapissa – naisenergiaa järjestysmiesten harmina

Tornio. Poliisipartiolle tuli ilmoitus aggressiivisesta naisesta Tornion keskustan ravintolassa lauantaina 18.11. hieman ennen puolta yötä. Järjestyksenvalvoja oli taltuttanut aggressiivisen naisen voimakeinoja käyttäen ja odotti poliisin saapumista.

Järjestyksenvalvoja kertoi naisen raapineen häntä kasvoista ja lyöneen kasvoihin ravintolasta poistamisen yhteydessä. Nainen oli päihtynyt ja hänet toimitettiin Kemin poliisilaitokselle. Naista epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta, kertoo poliisi.

***

Rovaniemi. Puolen yön jälkeen sunnuntaina 19.11. Rovaniemen keskustan ravintolassa  mies pahoinpiteli muita asiakkaita sekä järjestyksenvalvojaa. Paikan päällä kävi ilmi, että mies oli pahoinpidellyt lyömällä kahta ravintolan asiakasta sekä oli kohdistanut järjestyksenvalvojaan fyysistä väkivaltaa. Mies oli päihtynyt ja hänet tuotiin Rovaniemen poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelyistä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

***

Sodankylä. Sunnuntaina aamuyöllä Sodankylässä aggressiivinen nainen oli asiakkaana ravintolassa ja käyttäytyi aggressiivisesti järjestyksenvalvojaa kohtaan. Paikalle tullut poliisipartio joutui käyttämään voimakeinoja naiseen. Naista epäillään tässä vaiheessa haitanteosta virkamiehiä kohtaan.

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT