lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Riihimäellä elintarvikevarkaita huoltoasemalla – poliisi tavoitti tekijät nopeasti

Riihimäki. Tiistaina 21.11. ennen puolta yötä poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan kaksi naista oli anastanut ABC-huoltamolta runsaasti elintarvikkeita ja poistuneet autolla paikalta, kertoo Hämeen poliisi.

Kyseinen auto ajoi partiota vastaan ja se pysäytettiin. Auton sisällä oli havaittavissa runsaasti anastetuksi epäiltyjä elintarvikkeita. Noin 30-vuotiaat naiset otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä.

16 KOMMENTTIA

  • Eiköhän tuo aika selvää ole kun sanotaan ”runsaasti elintarvikkeita”. Sitä ei nimittäin montaa pakettia saunapalvia sinne perisuomalaisen rosvon pieruverkkareiden taskuihin mahdu

   18
 1. Nuo voi olla ketä vaan Pitää Tietää ketä esim Romani, Suomalseinen, Ulkomaalainen ovat ennekö avaa Suunsa

  4
 2. Niin eihän valkolaiset tommosta tee vaan niitten ohjelmaan kuulu kuin lasten raiskaus perheitten murhaaminen

  4
  • Suomessa elintarvikkeet ovat rikollisen kalliita eikä kaikilla meillä ole varaa syödä ”hyvin” vaikka soisin tuon kustannuserän päätyvän vanhuksille ja vammaisille,sydämen♥️täydeltä!

   1
 3. Ihan turha syyttää romaaneja aina kaikesta.Olen nuoresta asti ollut vaikeuksissa ihan valkolaisten miesten takia.Valkolaiset päihdeongelmaiset vievät täällä pikkucityssä milloin kaljaa, ja milloin mitäkin.

  3
 4. Miljonäärin vaimo stockmannilta varasti n. 2000e edestä. Ei valtaväestö sitä laske varkaudeksi. Se on kantasuomalainen.

  0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT