lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Alavudella lopetettiin tänään susi poliisin määräyksellä

Alavuden Sydänmaan alueella on tänään 15.12. lopetettu susi poliisin määräyksestä.

Alueella on tämän viikon aikana liikkunut susi ihmisten pihoilla ja lähestynyt ihmisiä karkotusyrityksistä huolimatta, kertoo poliisi

Suden käytös on ollut hyvin poikkeava ja se on aiheuttanut vaaraa alueella liikkuville ihmisille. Poliisi antoi sudelle lopetusmääräyksen 13.12.

Susi lopetettiin tänään iltapäivällä ja ruho toimitetaan elintarvikevirastolle tutkittavaksi.

14 KOMMENTTIA

  • Mikä on on julmaa? Jos kerran pöpi, ongelma yksilö on selvää että pitää poistaa ennenkuin tulee ongelmia. Joka pv suomessa teurastetaan hirmuinen määrä nautoja,porsaita ja siipikarjaa.Yks susi mitään merkkaa.

   4
 1. Eikös Sydänmaa ole ihan mettäkylä, että ei ihme jos metsässä liikkuvat eläimet eksyy pihoihin. Ja kuinka monta koiraa ja kissaa houkuttimena ulkona???? Kyllä voi ihmiset olla typeriä, kun tätä ei muka tajuta. Viisaampiako ollaan, kuin metsän eläimet? Ei todellakaan !!!

  12
 2. Terttu, Oletko sitä mieltä että kaikki sivukylät tulee tyhjätä asukkaista että susilla olisi enemmän tilaa asustella.

  32
 3. Näitä uutisia tulee varmaan lisää..hyvä että poliisilla on oikeus määrätä tämmöiset yksilöt poistettavaksi…

  22
  • Ehdotan susiturkkia tulevalle presidentille,hyökkäys kohti omaa laumaa on myöskin tuomittavaa.

   0
 4. Eikö voi julkaista. Ruho toimitetaan tutkittavaksi onko kysymyksessä koirasusi jotka käyttäytyy tällä tavalla on mahdollista. rajantaa tulleita. Ei ne 70 luovulla esimerkiksi haitanneet metsästystä eikä muutenkaan. Vai eikö niillä passia ollukkaan🤔

  2
  • 70-luvulla tuli susi Tammelaan Kanta-Hämeessä. Silloin järkiaikana se poistettiin Muonavahvuudesta ja olikin sitten täytettynä näytillä Forssan Säästöpankin konttorissa.

   3
 5. Kyllä nyt on hyvä olla. Enää ei tarvitsekaan pelätä kuin liikennettä. Ja toisia ihmisiä,
  varsinkin metsässä.

  0
 6. Otetaan sudet kiinni ja viedään itärajan raja-alueelle, työnnetään ne raja-aidasta zenäjän puolelle jotakuinkin niille tienoille missä aavikkoasukkaat kyttää rajan ylipääsyä, siellä saavat lähestyä ihmisiä ihan kaikessa rauhassa.

  5

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT