torstai, 30 toukokuun, 2024

Alaikäisen poikansa seurassa ollut mies ammuttiin Etelä-Tukholmassa

Ruotsi. Keskiviikkoiltana 40-vuotias mies kuoli ammuskelussa Skärholmenissa Etelä-Tukholmassa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Hälytys ammuskelusta tuli poliisille keskiviikkona 10.4. kello 18 jälkeen. Paikalle lähti useita poliisiyksiköitä ja suuri alue eristettiin tutkintaa varten. Poliisi on aloittanut esitutkinnan murhasta.

Klo 21.40 poliisi ilmoitti, että mies oli kuollut saamiinsa vammoihin. Mies oli Aftonbladetin tietojen mukaan teon tapahtuessa alaikäisen poikansa seurassa, joka soitti ampumisesta hätänumeroon.

Lehden tietojen mukaan useita tekijöitä nähtiin poistumassa paikalta niin sanotuilla fat bikeillä.

Ampujalle saattoi tapahtua erehdys eli kohteena piti poliisin tietojen mukaan olla joku muu.

Ammuskelu on yksi useista Skärholmenissa viime viikkoina tapahtuneista. Maaliskuun alussa 20-vuotias mies ammuttiin kuoliaaksi useilla laukauksilla ja maaliskuun 13. päivänä Skärholmenin keskustan läheltä löydettiin ampumalla haavoitettu mies, kertoo SVT.

Aftonbladet on aiemmin raportoinut  konfliktista, joka tapahtui Vårbergin ja Skärholmenin falangin välillä.  Lähteet kuvailivat aluetta tuolloin  rikollisten keskuudessa tyhjiönä, jossa oli huumemarkkinoita, joita kukaan ei hallinnut. Siksi uskottiin myös, että Tukholman alamaailman eri osapuolten välillä syttyisi suuria kiistoja, kun kaikki halusivat päästä markkinoille.

Alueella oli suhteellisen rauhallista muutaman kuukauden ajan. Nyt paikallisen konfliktin epäillään voimistuneen uudelleen. On kuitenkin epäselvää, liittyykö keskiviikkoillan ammuskelu siihen, lehti toteaa.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT