Helsingin poliisin partio sai torstaina yöllä ilmoituksen, että kaksi miestä on tapellut asunnossa, josta ilmoittaja on onnistunut pakenemaan. Asunnosta kuului edelleen riitelyä ja kolinaa, kun poliisi saapui paikalle.

Partio soitti ovikelloa ja oven tuli avaamaan silmin nähden erittäin päihtynyt alaston mies. Mies ei totellut poliisin käskyjä, eikä toinen mies suostunut tulemaan pyynnöstä huolimatta asunnon ovelle. Poliisi löysi toisen niin ikään erittäin päihtyneeltä vaikuttaneen miehen sohvalta makaamasta.

Eri puolilla asuntoa havaittiin rikkoutuneita juomalaseja, verta ja muita kamppailun jälkiä. Toisella miehistä oli takaraivossa haava ja vartalossa ruhjeita. Paikalle saapui myös ensihoitoyksikkö.

Kun miehiä pyydettiin pukeutumaan, alkoi toinen heistä käyttäytyä aggressiivisesti ja uhkailla poliisia väkivallalla. Myös toinen mies käyttäytyi uhkaavasti sekä ensihoitajaa että poliisipartiota kohtaan.

Poliisi otti noin 40-vuotiaat miehet kiinni ja vei heidät Pasilan poliisivankilaan pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta epäiltyinä.

Aiheeseen liittyen