torstai, 30 toukokuun, 2024

Ammuskelu Etelä-Tukholmassa – useita laukauksia asunnon oveen

Ruotsi. Etelä-Tukholman Södra Hammarbyhamsessa ammuttiin asunnon ovea perjantai-iltana, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisi sai 3.5. kello 22 hälytyksen, että kohteessa oli ammuttu laukauksia.

– Asunnossa kerrotaan olleen useita ihmisiä. Henkilövahingoista ei kuitenkaan ole tietoa.  Juuri nyt keskitymme etsimään epäiltyjä tekijöitä, sanoi poliisin tiedottaja Nadya Norton yöllä SVT:lle

Aftonbladet kertoo, että korttelin päässä ammuskelun kohteeksi joutuneesta kerrostalosta poliisi rynnäköi toiseen taloon pian tapahtuneen jälkeen. Todistajan mukaan talo oli piiritetty ja iskuryhmä hyökkäsi ovesta sisään.

Aftonbladetin tietojen mukaan yksi henkilö on pidätetty.

– En kerro tarkalleen mitä teemme. Enkä kommentoi, onko joku pidätetty vai ei. Tutkinta on kuitenkin käynnissä, Nadya Norton sanoo lehdelle.

Pian puolenyön jälkeen poliisiteknikot saapuivat paikalle. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä, lehdet kertovat.

Kuva: Aftonbladet.

1 KOMMENTTI

  1. No voi kyynel. Tuota Ruotsin vasemmisto on tilannut ja nyt saanut, joten miksi nyt valitetaan ja uutisoidaan? Tuo on ihan arkipäivää siellä missä nämä sankarit milloinkin ovat. Katsokaa mitä näiden sankareiden kotimaissa tehdään nyt sitä samaa jatkavat Ruotsissa ja meidän hölmölän päättäjät tilaavat samaa tänne hölmölään.

    3

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT