torstai, 30 toukokuun, 2024

Ammuskelu Nykopingin Österissä – yksi henkilö pidätettiin

Ruotsi. Nykopingissä siajaitsevassa pubissa ammuttiin Perjantai-iltana useita laukauksia, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Perjantaina 10.5. noin kello 18.00 pubista kuului useita voimakkaita pamauksia. Paikalla olleet ja useat ihmiset lähialueelta soittivat ja tekivät hälytyksiä poliisille.

– Saimme hälytyksen kovista pamauksista ja lähdimme kohteeseen useiden partioiden voimin. Olemme nyt paikanpäällä ja intensiivinen työ tapahtumien tarkistamiseksi on meneillään, tiedottaja Olle Älveroth sanoi SVT:lle heti tutkinnan alkuvaiheessa.

Silminnäkijöiden mukaan henkilö ampui useita laukauksia kattoon. Ammuskelun jälkeen tekijän väitettiin paenneen paikalta Östra kyrogatania kohti, kertoo Aftonbladet.

Myöhemmin illalla yksi henkilö otettiin kiinni.

– Mikä on rikosepäilyn luokitus tälle henkilölle, sitä en tiedä. Tapauksen johdosta yksi henkilö on kuitenkin pidätetty, sen verran voin sanoa, kertoo poliisin tiedottaja Olle Älveroth lehdille.

Samassa pubissa tapahtui viime viikonloppuna epäilty murhan yritys, kun sisälle astui henkilö joka osoitti aseella useita baarissa istuvia ihmisiä, mutta ei ampunut yhtään laukausta.

On epäselvää, onko näillä tapahtumilla mitään yhteyttä toisiinsa, toteaa Aftonbladet.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT