lauantai, 25 toukokuun, 2024

Ammuskelu yöllä Oslossa – yksi henkilö löydettiin loukkaantuneena

Norja. Mies loukkaantui sunnuntaiyönä Grønlandin alueella Oslon keskustassa sijaitsevan pikaruokaravintolan luona tapahtuneessa ammuskelussa, kertoo NRK Nyheter.

– Lääkäri hoiti miestä paikan päällä ja hänet on viety sairaalaan. Ammuskelun uhri sai vakavia vammoja, sanoo lehdille Monica Engebretsen Oslon poliisista.

Hälytys ammuskelusta tuli 28.4. hieman kello 3:00 jälkeen, kun useat ihmiset ilmoittivat kuulleensa laukauksia alueella.

Poliisi epäilee, että ampujan kohteeksi joutunutta miestä ei valittu sattumanvaraisesti. Kyseessä oli harkittu teko.

Poliisi vahvisti NRK:lle sunnuntaiaamuna, että paikalta kuului enemmän kuin yksi laukaus, mutta ei usko, että niistä olisi aiheutunut vaaraa alueen asukkaille.

Ketään ei ole pidätetty tapauksen johdosta. Poliisilla ei ole tiedossa ketään tiettyjä epäiltyjä, eikä poliisi sulje myöskään pois sitä mahdollisuutta, että tekijöitä saattaa olla enemmän kuin yksi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun  Grønlandissa on levottomuuksia. Piiriin onkin saatu lisää poliiseja. Nykyisin 38 poliisia työskentelee huumekauppiaiden, väkivallan ja uhkausten torjumiseksi alueella, kertoo NRK.

Kuva: NRK Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT