Ruotsi. 25-vuotias mies kuoli ammuskelun seurauksena lauantai-iltana 21.11. Kungsängenissä Upplands-Broossa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Tukholman poliisin tiedottaja Carina Skagerlindin mukaan poliisi sai lauantai-iltana kello 23.12 hälytyksen useilta ihmisiltä, ​​jotka olivat kuulleet laukauksia.

Kun poliisi ja ambulanssi saapuivat rikospaikalle, löydettiin mies, jolla oli ampumahaavoja. Loukkaantunut mies sai hoitoa paikan päällä, mutta hänen henkeään ei voitu pelastaa. Hän kuoli ennen sairaalaan viemistä, tiedotusvälineille kerrottiin.

Epäilty rikospaikka on viheralue Kungsängenin kaupungin osassa nimeltä Tibble. Illan ja yön aikana poliisi työskenteli järjestääkseen todistajien kuulemisen. Sekä koirapartio että poliisin helikopteri osallistuivat operaatioon.

– Kuului kaksi laukaussarjaa. Se kuulosti automaattiaseen tulelta. Viisi minuuttia myöhemmin ilmestyi poliisiauto. Nyt täällä on paljon poliisiautoja ja helikopteri leijuu ylhäällä, sanoi alueen asukas Aftonbladetille.

Aluksi paikalla vallitsi kaoottinen ilmapiiri, kun ihmiset yrittivät päästä poliisien ohi uhrin luo, joka makasi nurmikolla lähellä kerrostaloa.

– Mies jäi rikospaikalle hoitohenkilökunnan työn jälkeen. Siellä oleva väki yritti tungeksia paikalle ja poliisin oli työskenneltävä pitääkseen ihmiset poissa. Mutta tilanne rauhoittui nopeasti, Carina Skagerlind sanoi Aftonbladetille.

Lähteet kertovat Aftonbladetille, että tekijä lähti paikalta mopolla ja poliisi etsii häntä. Joitakin ihmisiä on tuotu kuulusteltaviksi, mutta ketään ei ole toistaiseksi pidätetty murhasta.

Kuva: Aftonbladet.

Aiheeseen liittyen