keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Ampumavälikohtaus Nurmijärvellä – tekijä surmasi lopuksi itsensä

Nurmijärvellä sijaitsevalla Myllykukon huoltoasemalla tapahtui eilen illalla 16.11. noin kello 19 ampumavälikohtaus, tiedottaa poliisi.

Itä-Uudenmaan poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 19. Ilmoituksen mukaan paikalla oli ammuttu laukauksia.

Poliisin saamien tietojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty tekijä oli sopinut  Myllykukkoon tapaamisen entisen puolisonsa kanssa henkilökohtaisten tavaroiden luovuttamista varten. Tilanne oli kuitenkin eskaloitunut epäillyn naiseen kohdistamaan pahoinpitelyyn ja uhkailuun, jonka päätteeksi epäilty oli hakenut autostaan aseen ja ampunut sillä kaksi laukausta naista ja hänen seurassaan ollutta miestä kohti.

Alustavien tietojen mukaan laukaukset oli kohdistettu entistä puolisoa ja tämän seurassa ollutta miestä kohti. Laukaukset eivät kuitenkaan osuneet pakeneviin naiseen ja mieheen.

Välikohtauksen päätteeksi tekijä surmasi itsensä.

– Rikosasian selvittämistä asianomistajien osalta jatketaan Itä- Uudenmaan poliisissa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Ampujan osalta poliisi tekee asiassa kuolemansyyntutkinnan, Tyynelä sanoo.

 

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT