Oulu. Aseistettu mies ryösti Maikkulan Salen keskiviikkona 13.6. alkuillasta. Ryöstö tapahtui noin kello 19:05 Kangaskontiontiellä.

Ryöstäjällä oli mukanaan pistooli, jolla hän uhkasi kaupan työntekijää. Ryöstäjä sai mukaansa kaupan pohjakassan.

Poliisin saamien tietojen mukaan tekijöinä on ollut kaksi mieshenkilöä. Toinen liikkeen ulkopuolella odottanut mies on ollut mustiin pukeutunut ja musta kypärää käyttänyt henkilö. Liikkeessä sisällä käynyt mies on pukeutunut maastotakkiin, jonka alla on ollut musta huppari, jalassa miehellä on ollut maastohousut ja jalkineina oranssit lenkkikengät. Kasvot ovat olleet naamioituna.

Miehet ovat paenneet Maikkulasta kohti Talonpojankankaan suuntaa kovalla vauhdilla käyttäen paossa crossimallista moottoripyörää, jonka väri on ollut musta-valko-oranssi.

Poliisi kaipaa havaintoja tapahtuma-aikaan ja paon aikana liikkuneesta crossimallisesta moottoripyörästä Oulun alueella, jossa tuntomerkit sopivat tekijät ovat olleet kyydissä. Lisäksi poliisi kaipaa havaintoja itse tekijöistä, jotka sopivat tässä mainittuihin tuntomerkkeihin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeistä ja mahdollisista havainnoista poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyen