Hämeen poliisin tehtävät lauantai – sunnuntaina kello 07:00 mennessä: 209 tehtävää. Päijät-Häme: 105 tehtävää, yövuoro 49 tehtävää. Kanta-Häme: 104 tehtävää, yövuoro 63 tehtävää. Poliisia työllistivät runsaasti erilaiset pahoinpitelyt niin yksityisasunnoissa kuin ravitsemusliikkeissä.

Riihimäki. Kontiontiellä sijaitsevan talon asukkaan yöunet häiriytyivät sunnuntaina aamuyöllä siihen, että ovikelloa soitettiin. Kun asukas ei tähän reagoinut, niin noin viiden minuutin päästä tästä asunnon takaoven lasi helähti rikki. Tässä vaiheessa asukas poistui ulos matkapuhelin mukanaan soittamaan poliisille.

Paikalle saapui kaksi poliisipartiota, jotka tavoittivat asunnosta kaksi henkilöä, 30-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen. Kaksikko oli anastanut asunnosta arvoesineitä ja syöneet jääkaapin sisältöä. Saunakin oli laitettu päälle. Poliisi otti kaksikon kiinni törkeään varkauteen epäiltyinä. Miestä epäillään lisäksi toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta hänen housunkauluksestaan löytyneen puukon vuoksi.

Aiheeseen liittyen