lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Asunnon oveen ammuttiin yöllä useita laukauksia Oslossa

Norja. Tiistaiyönä 27.2. poliisi sai Oslossa hälytyksen kerrostaloon, jossa sijaitsevan asunnon oveen ammuttiin laukauksia, kertoo NRK Nyheter.

– Saimme ilmoituksen useista laukauksista Lørenin alueella klo 01.39. Aseistettuja partioita lähetettiin paikalle kertoo operaatiopäällikkö Gjermund Stokkli NRK:lle.

Rikoksen kohteeksi joutunut asunto on kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Asunnossa asuu useita ihmisiä. Asukkaat ovat ulkomaalaisia, ja poliisi on joutunut kuulusteluissa käyttämään tulkkia.

– He eivät ymmärrä miksi asuntoon ammuttiin. Ovessa oli useita luodinreikiä. Silminnäkijät ovat havainneet paikalta juoksevan henkilön. Puhutaan myös tapahtumapaikalta pois ajaneesta autosta, joka voidaan liittää tähän, Stokkli sanoo.

Poliisi etsii nyt tummaa maastoautoa, jossa on yksi henkilö.

– Se on mahdollisesti Chevrolet Tahoe, Stokkli sanoo NRK:lle.

Stokkli ei halua kommentoida tarkasti, kuinka monta laukausta ammuttiin. Poliisilla on käsitys siitä, millaista asetta käytettiin, mutta he eivät halua sanoa asiasta tarkemmin.

– Meillä on useita hypoteeseja siitä, mitä on voinut tapahtua ja miksi, mutta siitä on liian aikaista tiedottaa mitään, Stokkli sanoo.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä epäiltyjä.

– Nyt yritämme ottaa selvää tapahtuneesta. Poliisi puhuu todistajien ja asukkaiden kanssa sekä tekee rikosteknisiä tutkimuksia tapahtumapaikalla, Stokkli kertoo NRK:lle.

Kuva: NRK Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT