lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Asuntoon ammuttiin laukauksia Ruotsin Kungsängenissä – räjähdys Pohjois-Skarassa

Ruotsi. Kungsängenissä Tukholman ulkopuolella ammuttiin useita laukauksia asunnon oveen keskiviikkoyönä, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Aftonbladetin tietojen mukaan ammuskelu tapahtui keskiviikkona 11.10. noin kello yhden aikaan yöllä.

Tekijä murtautui kerrostalon portaikkoon ja ampui siellä useita laukauksia asunnon oveen. Asunnossa oli ampumishetkellä yksi henkilö. Hän selvisi vahingoittumattomana, kertoo lehti.

– Teosta ei koitunut henkilövahinkoja. Olemme saaneet  tekijästä tuntomerkkejä  tapahtuman jälkeen, mutta emme ole tällä hetkellä pidättäneet ketään epäiltyä, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl SVT:lle.

Tekijän takaa-ajon aikana poliisi pysäytteli alueella useita ajoneuvoja, mutta tämä ei  johtanut kiinniottoihin.

Ammuskelun jälkeen valkoisen auton on nähty poistuneen paikalta, lehdet kertovat.

Tapaus luokitellaan murhan yritykseksi.

Kuva: Aftonbladet

***

Räjähdys Pohjois-Skarassa

Pohjois-Skarassa sijaitsevan kiinteistön ulkopuolella tapahtui yöllä räjähdys. Osa rakennuksen julkisivusta on vaurioitunut, mutta poliisin mukaan muuten ei ole tapahtunut suuria vahinkoja.

Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen.

Aftonbladetin mukaan silminnäkijät kertovat jonkun liikkuneen kiinteistön luona vähän ennen räjähdystä. On myös löydetty jälkiä paikalta poistuneesta ajoneuvosta.

Poliisi eristi yöllä rikospaikan ja tarkasti, ettei tapahtumapaikalla ollut enää muita vaarallisia esineitä, kertoo lehti.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT