sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Eläkeläisjengi aikoo opettaa katujengien nuorille rikollisille käytöstapoja

Rikosuutisten saamien tietojen mukaan pääkaupunkiseudulle on perustettu eläkeläisten toimesta uusi katujengi, joka aikoo puuttua huolestuttavasti lisääntyneeseen nuorisorikollisuuteen.

Koska poliisilla on niin paljon muutakin tekemistä kuin vahtia jatkuvasti alaikäisten pikkurikollisten kolttosia, eläkeläisjengi Korstokingit aikoo ottaa vastuuta pääkaupunkiseudun nuorisojengien opastamisesta takaisin kaidalle polulle.

Rikosuutisille on kerrottu, että Korstokingeihin kuuluu hyväkuntoisia jäseniä useista seutukunnan senioritaloista, mutta myös omillaan asuvia henkilöitä. Monet ovat eläkkeellä olevia poliiseja tai armeijan kapiaisia. Hyväksi havaitut perinteiset kasvatusmenetelmät on heillä vielä tuoreessa muistissa.

– Niin nokialaisen nuoriso-ohjaimen kuin muidenkin peruskasvatusvälineiden käyttö  edelleen hallitaan, vakuuttaa  Korstokingien presidentti Aatos Patukka.

Eläkeläisjengiin kuuluu myös verbaalista lahjakkuutta omaavia naisjäseniä, jotka pitävät huolen kolttosten teosta tavattujen nuorten sanallisesta ohjeistamisesta.

Korstokingit aikovat aloittaa käytännön toimintansa tänään 1.4. illan suussa, kunhan kadut vähän hämärtyvät.

Asian johdosta haastatellut konstaapelit Uljas Puhakka ja Tuulevi Sateenhärmä sanovat ettei heillä ole mitään sitä vastaan, vaikka nuorisoa vähän käytöstavoille opastetaan, kunhan asiassa ei mennä liiallisuuksiin.

Kuva: Tuulevi Sateenhärmä ja Uljas Puhakka.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT