torstai, 25 heinäkuun, 2024

Entinen koulurakennus paloi Joutsenossa – poliisi pyytää havaintoja

Joutseno. Käytöstä poistettu koulurankennus paloi Joutsenon Hildantiellä 10. heinäkuuta. Palo havaittiin varhain keskiviikkoaamuna. Poliisi pyytää havaintoja tulipalosta sekä liikkeistä tapahtumapaikan lähettyvillä aamuyön tunteina.

Poliisi suorittaa tapahtumapaikalla palonsyyntutkintaa yhteistyössä pelastuslaitoksen kanssa. Poliisin tekninen tutkinta menee paikalle, kun palopaikka on jäähtynyt ja sen tutkiminen on turvallista.

Palonsyyn tutkinta kuuluu poliisille tulipaloissa, jonka seurauksena on kuolema, vakava loukkaantuminen tai suuret omaisuusvahingot. Mikäli paloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi, käynnistää poliisi rikoksen esitutkinnan.

– Alkutietojen perusteella on mahdollista, että palo on sytytetty tahallaan, mutta siitä ei ole varsinaisesti vielä viitteitä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Petri Korpisammal.

Poliisi kaipaa havaintoja itse tulipalosta sekä vihjeitä asiasta jotain tietäviltä. Tiedot voi kertoa poliisille sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjenumeroon 0295 414 559.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT