lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Häiriökäyttäytymistä Lapissa – ”Tupu, Hupu ja Lupu” vastustivat poliisia

Kemi. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 21.01.2024 noin kello 03.00, että Kemissä 28 -vuotias mies häiriköi ilmoittajaa jatkuvasti. Partion mennessä paikalle ei häiriköitsijä enää ollut paikalla. Asunnolta tavattiin kolme alaikäistä, jotka olivat karanneet lastensuojelun sijoitusyksiköstä. Kolmikko ei suostunut poliisin mukaan suosiolla vaan jokainen heistä pisti jollakin tavalla hanttiin. Lopulta poliisi otti kaksi nuorista kiinni epäiltynä virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja yhden rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi, joka syyllistyi asiassa haitantekoon. Tupu, Hupu ja Lupu palautettiin lopulta sijoitusyksikköihinsä, kertoo poliisi.

Simossa juhlatilaisuuden päätteeksi miehellä ja naisella tuli suusanallista riitaa, jonka päätteeksi mies oli yhtäkkiä lyönyt naista kerran. Mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.

Rovaniemeläisessä kaupassa tuntematon mies oli lyönyt koululaista. Hetkeä myöhemmin samasta miehestä tuli hätäkeskukseen ilmoitus, että hän rikkoo autoja ja asunnon ikkunoita. Poliisi tavoitti miehen ja otti kiinni. Asian selvittämistä jatketaan rikospoliisin puolella.

Enontekiöllä oli seurue päättänyt alkoholin nauttimisen ohessa ampua ilotulitusraketteja. Rakettia sytytellessä se olikin räjähtänyt saman tien aiheuttaen vammoja sytyttäjälle. Hän lähti ensihoidon mukaan hoidattamaan vammojaan.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT