sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Hämeenlinnan Tavastilan kauppakeskuksessa tiistaina kaksi pahoinpitelyä

Hämeenlinna. Tiistaina 31.1. kello 15.30 aikaan, sai poliisi hälytyksen Hämeenlinnaan kauppakeskus Tavastilaan, jossa vartijat olivat ottaneet kiinni häiriötä aiheuttaneen henkilön. Tapahtumapaikalla selvisi, että alle 30-vuotias päihtynyt mies, oli aiheuttanut itselleen ja muille kauppakeskuksen asiakkaille vaaraa temppuilemalla liukuportaiden kaiteen päällä, kertoo poliisi.

Vartijoiden taluttaessa miestä ulos, hän alkoi rimpuilla voimakkaasti vastaan päästäkseen irti, mutta huomatessaan ettei hänen voimillaan sekä taidoillaan pärjää vartijoille, alkoi uhkailla vartijoiden henkeä, uhaten hakata heidät, jos hän tapaa heidät kauppakeskuksen ulkopuolella. Kun tämäkään ei auttanut, mies alkoi uhkailla vartijoita liivijengillä.

Poliisin tullessa paikalle, oli uho laantunut, mutta ikävän käytöksen takia hänet vietiin poliisilaitokselle kiinniotettuna laittomaan uhkaukseen ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen.

***

Kello 17.35 aikaan, sai partio ilmoituksen kauppakeskus Tavastilan vartijoilta, jotka olivat havainneet kameravalvonnan kautta, meneillään olevan pahoinpitelyn ja kiinniottaneet epäillyn tekijän. Partion tullessa paikalle, selvisi, että noin 30-vuotias mies, oli käynyt noin 60-vuotiaan miehen kimppuun Lidlin edessä. Nuorempi mies oli heittänyt vanhemman miehen maahan ja lyönyt sekä potkinut tätä maassa.

Mies kuljetettiin kiinniotettuna poliisilaitokselle. Pahoinpidelty kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta tarkastuttamaan vammojansa sairaalaan.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT