Riihimäki. 36-vuotias miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen 18. kerran tiistaina iltapäivällä marketissa Lopentiellä. Mies oli ottanut kaupasta kaksi 24-packia olutta ja poistui sieltä maksamatta niitä. Partio tapasi kyseisen miehen läheisen huoltoaseman takapihalta nauttimassa anastamiaan oluita. Partio kuulusteli miehen asiassa.

Riihimäki. Partio sai tiistai-iltana kello 22.15 tehtävän Riihimäen Prismaan. Ilmoituksen mukaan mies oli pakannut repun täyteen tuotteita, ylittänyt kassalinjan maksamatta niitä ja hän oli lähtenyt juoksemaan karkuun.
Mies oli kierrellyt kaupassa ja vartijat olivat huomanneet hänen reppunsa täyttyneen kierroksen aikana. Hän oli lähtenyt juoksemaan karkuun kassalinjojen jälkeen, mutta vartijat olivat nopeampia ja he saivat miehen kiinni. Hänen repussaan oli hieman yli 900 euron arvosta, lähinnä hammashygieniatuotteita.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta, johon 56-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen.

Lahti. Viisikymppinen mies päätti käydä vaihtamassa jalassa olleet kenkänsä uusiin tiistai-iltana Launeen Prismassa. Hän oli mennyt kenkäosastolle ja ottanut hyllystä uudet nahkakengät laittaen ne jalkaansa. Omat kengät mies jätti osastolle. Mies käveli anastetut kengät jalassa kassojen ohi maksamatta niitä. Vartijat ottivat miehen kiinni. Kiinniottotilanteessa hän käyttäytyi aggressiivisesti paiskoen muun muassa ostoskärryjä.
Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja hänellä on useita näpistysrikoksia vuoden sisällä. Hänet vietiin putkaan, kertoo poliisi.

Aiheeseen liittyen