Poliisi etsii Heinolassa la 21- su 22.4.2018 yönä kadonnutta Rikhard Neiglickiä. Hänet nähtiin viimeksi kyseinä yönä noin klo 1 aikaan Heinolan keskustassa kirjaston läheisyydessä kävelemässä kohti rantapuistoa. Neiglickin puhelin on sulkeutunut kyseisenä yönä ja sitä ei ole kytketty sen jälkeen verkkoon. Neiglick on noin 190 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on vaaleat hiukset, päältä pitkät ja sivuilta lyhyet. Kadotessaan hänellä oli yllä vihreä pilottitakki, jonka alta näkyy harmaa hupparin huppu, jalassa harmaat college housut.

Kaikki Rikhard Neiglickin katoamisen jälkeen hänestä tehdyt havainnot ja tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimpään poliisiin tai virka-aikaan Hämeen poliisiin p. 050-3096877.

Liitteenä kuva Rikhard Neiglickistä. Kuva on hänen omaisiltaan saatu ja kuvan julkaisemiseen on saatu omaisten suostumus.

Ville Hahl, rikoskomisario

Rikhard Neiglick

Päivitys 27.04. 2018

Heinolassa viime viikonloppuna kadonnutta 17-vuotiasta poikaa etsittiin 26.04. Rantapuiston tuntumasta Kymen virrasta. Häntä ei ole vielä löydetty. Etsinnät jatkuvat.

 

Aiheeseen liittyen