perjantai, 23 helmikuun, 2024

Henkilöauto tönäisi polkupyöräilijän nurin Forssassa – kaatumisesta hoitoa vaativia vammoja

Forssa. Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Forssassa Koijärventiellä 8.12.2023 iltapäivällä.  Epäilty kuljettaja oli osunut tien oikeassa reunassa kulkeneeseen polkupyöräilijään, kertoo poliisi.

Alustavien tietojen mukaan henkilöauton peili oli osunut pyöräilijään ja aiheuttanut pyöräilijän kaatumisen. Tieosuus oli valaisematon ja tapahtumahetkellä oli jo pimeää. Polkupyöräilijällä oli kypärä päässä. Polkupyöräilijä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja kaatumisen takia.

1 KOMMENTTI

  1. Suomen laissa on vikaa, koska autot ohittavat polkupyöräilijät aivan läheltä. Espanjassa vahinkoja on torjuttu jo vuosia sitten. Oli laki, polkupyöräilijän ohituksessa eroa tulee olla vähintän 1,5 metriä. Siitä on lukuisia liikennemerkkejä pyöräilyn harrastus teillä. Pari vuotta sitten todettiin, ettei pyöräilijää saa ohittaa samalla kaistalla. Kyllä on turvallista ja mukavaa pyöräillä massa, josa autoilijat kunnioittavat myös sähköpyöäilijää ja tottelevat lakia, koska lain rikkominen tulee kalliiksi.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT