lauantai, 24 helmikuun, 2024

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan ja useisiin autoihin pysäköintialueella Oulussa

Oulu. Osin autonsa ulkopuolella ollut kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan kaupan pysäköintialueella Kaakkurissa Metsokankaantiellä. Hallitsemattomasti edennyt auto törmäsi jalankulkijaan sekä useisiin ajoneuvoihin, kertoo poliisi.

Oulun poliisi sai perjantaina puolenpäivän aikaan liikenneonnettomuustehtävän Kaakkuriin Metsokankaantielle. Tehtäväilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt kaupan pysäköintialueella useisiin pysäköityihin autoihin ja kävelijään.

Onnettomuus sai alkunsa, kun pysäköityyn autoonsa menneen ja siihen puoliksi istumaan ehtineen kuljettajan auto lähti yllättäen liikkeelle. Kuljettajan jalat olivat tuolloin vielä auton ulkopuolella. Auto oli kiertänyt pysäköintialueella hallitsemattomasti rinkiä ja törmännyt ainakin viiteen muuhun ajoneuvoon ja rollaattorin kanssa liikkuneeseen jalankulkijaan. Lopulta sivullinen henkilö sai sammutettua karanneen auton ja otettua avaimet pois sen virtalukosta.

Ensihoito tarkasti jalankulkijan vammat. Törmäyksessä loukkaantui myös yhden pysäköidyn auton kuljettajan paikalla istunut henkilö, jonka vammat tarkastettiin Oysissa.

Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Iäkäs kuljettaja määrättiin tapauksen vuoksi ajokieltoon.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT