lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Henkilöauto törmäsi pysäköidyn linja-auton perään Kouvolassa – poliisi pyytää havaintoja

Kouvola. Toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton epäillään törmänneen Harjunraitille pysäköidyn linja-auton perään Kouvolan Tornionmäessä, kertoo poliisi.

Poliisi sai hätäkeskukselta 4.12.2023 kello 17:10 ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli törmännyt pysäköidyn linja-auton perään ja poistunut paikalta. Henkilöauto oli väritykseltään musta. Poliisi on todennut tapahtumapaikalle jääneiden jälkien perusteella auton osuneen linja-auton perään sivuluisussa.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

***

Poliisi muistuttaa, että ajoneuvon tarkoituksellinen luistattelu ja muu vaarallinen ajo asettaa kuljettajan, mahdolliset matkustajat sekä muut tienkäyttäjät vaaraan. Poliisi voi tällaisissa tapauksissa kirjoittaa kuljettajalle sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä määrätä kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon vakavasta piittaamattomuudesta liikenneturvallisuutta kohtaan.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT