Seinäjoki. Noin 10 kilometriä Peräseinäjoelta Virtain suuntaan, loivasti kaartuvalla tieosuudella tapahtui vakava liikenneonnettomuus tänään 23.7. aamuyöllä. Osallisina onnettomuudessa olivat keski-ikäisen miehen kuljettama henkilöauto sekä pikkubussi, jonka kyydissä oli 10 henkilöä. Henkilöauto tuli Virtain suunnasta kohti Peräseinäjokea ja pikkubussi oli menossa Virtain suuntaan.

Alustavien tietojen perusteella henkilöauto on ajautunut pikkubussin kaistalle, jossa törmäys tapahtui. Ajoneuvot törmäsivät nokakkain ja henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui vakavasti.

Pakettiautossa matkustaneista osa loukkaantui vakavammin, etupenkillä matkustanut henkilö jouduttiin irrottamaan autosta pelastushenkilöstön toimesta. Kaikki pikkubussilla matkustaneet kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Poliisin antamien alustavien tietojen mukaan kaksi loukkaantuneista on kriittisessä tilassa. Muuten loukkaantuneiden tilasta ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa.

Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään liikenteen vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Aiheeseen liittyen