Riihimäki. Poliisi tutkii Riihimäen Peltosaaressa torstaina 18.3.2021 tapahtunutta murhan yritystä. Poliisi otti kiinni kolme epäiltyä tekijää samana päivänä. Heidän liikkeistään ja käyttämistään ajoneuvoista poliisi pyytää nyt havaintoja.

Epäilty teko on tapahtunut Linnunradankadulla kerrostaloasunnossa. Poliisi sai hälytyksen heti tapahtuneen jälkeen klo 13.22. Tekijät olivat poistuneet hiekkatietä kohti Peltosaaren kauppakeskusta.Kerrostaloasunnon rapusta on poistunut kaksi henkilöä. Toinen henkilöistä oli pukeutunut mustaan huppariin ja toinen mustaan nahkatakkiin. Molemmat ovat olleet tummahiuksisia ja noin 170 cm pitkiä. Housut ovat olleet tummat. Huppariin pukeutunut mies oli laittanut hupun päähänsä kävellessään.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumapäivältä 18.3.2021 Riihimäen alueelta – erityisesti Peltosaaresta, tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä ja heidän käyttämistään ajoneuvoista.
Tekijöitä voi kuitenkin olla useampi kuin havaitut kaksi.

Poliisi pyytää havaintoja myös ajoneuvosta sinisestä Volkswagen Passat – farmarista, joka on vuosimallia 2006. Epäillyt ovat mahdollisesti liikkuneet em. autolla Riihimäen alueella.

Havaintoja ja vihjeitä voi antaa sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 414 222.

Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa ja teon motiivista ei ole toistaiseksi tietoa, toteaa Hämeen poliisilaitos tiedotteessaan.

Aiheeseen liittyen