Vieremä. Paikkakuntalainen noin 40-vuotias nainen peruutti maanantai-iltana Vieremällä pysäköityyn henkilöautoon ja jatkoi tämän jälkeen ajoaan kunnes suistui Sadeharjuntiellä ulos tieltä. Autoa kuljettanut nainen otettiin kiinni Sadeharjuntiellä olevasta asunnosta. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,40 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvonkuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi naisen kuljettama auto oli poistettu liikennekäytöstä jo vuonna 2015.Autossa ei ollut muita matkustajia eikä kuljettajakaan loukkaantunut ulosajossa.

Orivesi. Hätäkeskus ilmoitti poliisille ulosajosta Orivedellä Jyväskyläntiellä Talviaisten liittymän lähellä. Tapahtumapaikalla poliisipartio havaitsi kesärenkailla varustetun ja katsastamattoman henkilöauton ojassa suistuneena. Sairaankuljetus vei ajoneuvon kuljettajan ja matkustan tarkastukselle terveyskeskukseen. Tapahtumapaikalla tie oli märkä ja osittain jäinen. Vuonna 1977 syntynyttä naiskuljettajaa epäillään kahdesta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Nokian poliisipartio suoritti partiointia Nokialla. Partiota vastaan tuli henkilöauto, jonka he päättivät pysäyttää liikennetarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettanut vuonna 1999 syntynyt Akaalaisnainen kertoi heti poliisille, että hänellä ei ole ajo-oikeutta. Nainen on jäänyt kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisään jo 18 kertaa.

Aiheeseen liittyen