Lahti. Tiistaina 24.1. Kello 22.30 aikaan, ajoi partiota vastaan Lahdessa Saimaankadulla henkilöauto, joka oli liikenteestä poistettu, katsastamaton ja verot maksamatta, kertoo poliisi.

Partio pysäytti auton ja selvisi, että autoa kuljettaneella 25-vuotiaalla naisella, ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Nainen puhalsi myös poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumusepäilyn.***

Lahti. Keskiviikkona 25.1. kello 01.30 aikaan, pysäytti partio Lahdessa Hennalankadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 25-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin. Miehen olemuksen ja entisyyden takia hänelle haluttiin tehdä huumausainepikatesti, mutta mies kieltäytyi siitä, jonka vuoksi partio kuljetti miehen verikokeisiin.

Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kahdeksan kertaa. Auton rekisterikilpeä oli myös muutettu, teippaamalla mustalla teipillä osa kirjaimista erilaisiksi, kuin alkuperäiset kirjaimet.

Aiheeseen liittyen