Nokia. Poliisipartio mittasi henkilöautolle ylinopeuden Nokialla Siuronvaltatiellä. Toinen poliisipartio tavoitti ajoneuvon hetkeä myöhemmin. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1994 syntynyt nokialaismies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, liikennerikkomuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Jämsä. Jämsässä Juokslahdentiellä ajoi henkilöauto ulos tieltä. Tapahtumapaikalla poliisipartio tapasi henkilöauton ojasta vaurioituneena. Kyydissä olleista neljästä henkilöstä kaksi kuljetettiin tarkastukselle sairaalaan. Ajoneuvoa oli kuljettanut vuonna 1981 syntynyt jämsäläismies. Kuljettajalle tehty puhalluskoe oli negatiivinen, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Ajoneuvon omistajaa epäillään kahdesta ajoneuvorikkomuksesta.

Tampere. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Tampereen Kalevassa Tapionraitilla liikennetarkastusta varten. Ajoneuvon kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Seulonta-alkometri kertoi miehen nauttineen hieman alkoholia ja huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Tampere. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Tampereella Yrjöläntiellä liikennetarkastusta varten. Poliisille selvisi, että kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Vuonna 1975 syntynyt tamperelaismies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Ajoneuvoa ei oltu katsastettu, siitä oli maksamatta ajoneuvovero ja lisäksi ajoneuvon omistussuhteet olivat epäselvät. Kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kahdesta ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Aiheeseen liittyen