Turku. Poliisipartio havaitsi perjantaina 27.09.2019 klo 10.00 aikaan Turun Uudenmaantiellä suurehkolla nopeudella kulkevan henkilöauton. Ajoneuvo saatiin pysähtymään yksiin liikennevaloihin ja kuljettajaksi ilmeni vuonna 1999 syntynyt nuori mies. Mies vaikutti tokkuraiselta ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Miestä puhutettaessa ilmeni, että oli syyllistynyt vastaavanlaiseen rattijuopumukseen vain noin neljä tuntia aikaisemmin. Aikaisemman rattijuopumuksen vuoksi hänet oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäiltiinkin nyt toistamiseen saman aamun aikana rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja tällä kertaa myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lieto. Vuonna 1957 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Liedossa Ahtonkaarella perjantaina 27.09.2019 klo 15.50 aikaan. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0,38 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja lopullinen verenalkoholinmäärä selviää verikokeiden tulosten saapumisen jälkeen.

Turku. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Turun Nuijamaankadulla perjantaina 27.09. klo 23.25. Autoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe oli nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kokaiinille. Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Naisen hallusta ja hänen kuljettamastaan ajoneuvosta löytyi myös huumausaineita ja anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Aiheeseen liittyen