torstai, 11 heinäkuun, 2024

Huumeissa ajoa Kymenlaaksossa – osalta puuttui ajo-oikeuskin jo ennestään

Kotka. Perjantaina 5.1.2024 iltakymmeneltä poliisi pysäytti Kotkan Otsolassa Otsolantiellä henkilöautoilijan, jonka epäillään ajaneen huumeiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista opiaateille ja amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Haminassa Kotisalmentiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisin pysäyttämän kuljettajan huumepikatesti osoitti positiivista tulosta amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kotka. Mussalontiellä Kotkassa puoli kahden aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, jonka huumepikatesti osoitti positiivistä amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kotka. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puoliltaöin Aittakorventiellä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka ajoi ylinopeutta. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeus voimassa, hän vaaransi liikenneturvallisuuden ja lisäksi häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT