lauantai, 24 helmikuun, 2024

Huumekuski törmäsi liikenteenjakajaan – jäljet lumessa paljastivat muutakin keppostelua

Lahti. Sunnuntai aamuna kello 06.30 aikaan tuli Lahdesta Helsingintieltä ilmoitus liikenteenjakajaan törmänneestä henkilöautosta. Partion tullessa paikalle, oli auton vieressä 30-vuotias mies, joka kertoi olleensa autossa yksin ja menettäneensä auton hallinnan, kertoo poliisi.

Mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Turvallisuustarkastuksessa, miehen hallusta löytyi huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä, johon hänellä ei ollut esittää reseptejä.

Partion tutkiessa onnettomuuspaikkaa, huomattiin lumessa auton luota poistuvat jäljet, jotka myös palasivat takaisin autolle. Partio seurasi jälkiä ja pienen matkan päästä jälkien päättyessä, löytyi kyseisestä kohdasta lumihankeen piilotettuna huumausainetta sekä kaasusumutin. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja sen jälkeen poliisilaitokselle odottelemaan kuulusteluja.

1 KOMMENTTI

  1. Heinolan asukkaat”ihmettelevät”alueella lisääntynyttä rikollisuutta,Tommolan tyhjiin taloihin on asutettu pääkaupungin narkomaani väestöä,ja seuraukset huomataan,eikä kaupungissa asukkaat enää turvaa saa,poliisin kädet ovat lakien sitomat.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT