Lahti. Hätäkeskus ilmoitti mahdollisesta rattijuoposta Kivimaalla tiistaina puolenpäivän aikoihin. Partio tapsi kyseisen auton, jota kuljetti nelikymppinen nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Kuljettaja vaikutti kuitenkin sekavalta ja hänelle olisi tehty huumepikatesti, muttei siihen suostunut. Nainen vietiin verikokeisiin. Lisäksi hän on ajokiellossa ja tämä oli hänen toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden aikana.Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lahti. Partio pysäytti tiistai-iltana henkilöauton Kyrölänkadulle kuljettajan kunnon tarkastamiseksi. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva 31-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin verikokeeseen asian varmistamiseksi.Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Hollolla. Partio pysäytti tiistai-iltana Sairakkalantiellä henkilöauton sen kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Autoa kuljettaneelle nelikymppiselle miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen kokaiinille. Miehen hallusta ja autosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Kuljettajan asuntoon tehtiin kotietsintä. Etsinnällä kiinteistöltä löytyi kannabiskasvattamo. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja huumausainerikoksena.

Hämeenlinna. Partio tapasi puolenyön jälkeen Kankaantaustantiellä viisikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Hän ei suostunut huumepikatestiin, joten hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä marihuanaa turvallisuustarkastuksen yhteydessä. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Janakkala. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina aamupäivällä kilvettömästä henkilöautosta Tervakoskella. Ilmoituksen mukaan autoa kuljetti mies. Partio tapasi kyseisen auton Tapalantiellä, tällöin kuljettajana toimi 22-vuotias ajokielossa oleva nainen. Kyydissä oli 32-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä naisen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kyydissä ollut 32-vuotias mies kertoi partiolle ajaneensa kyseisen henkilöauton kotiosoitteestaan Tervakoskelle apteekin parkkipaikalle. Partio totesi miehen olevan ajokiellossa ja hän vaikutti olevan päihtynyt. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa vähäinen määrä huumausaineita. Miehenkin epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Aiheeseen liittyen