Iitti. Poliisi tapasi 37-vuotiaan naisen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina puolenpäivän aikoihin Valtatiellä 12 Kausalassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.
Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä on kolme aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Lisäksi hänen kuljettamaansa autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet ja samalla selvisi auton olevan määräaikaiskatsastamaton ja se oli liikennekäytöstä poistettu.
Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena.

Hämeenlinna. 37-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ajokiellon aikana huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina puolenpäivän jälkeen Ronnintiellä. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Hämeenlinna. Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen tiistaina iltapäivällä Paroistentiellä. Ilmoituksen mukaan hän oli ajanut huoltoaseman pysäköintialueelle ja siirtynyt etumatkustajan penkille, mistä partio tapasi hänet  nukkumassa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1, 43 mg/l tuloksen. Hänet käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi ja kiinniotettiin asiassa.

Riihimäki. Nelikymppinen mies kuljetti henkilöautoa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina hieman ennen puolta yötä Kulmalan Puistokadulla. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Aiheeseen liittyen