Riihimäki. Poliisipartio tapasi 37-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistai-iltana Sakonkadulla. Mies puhalsi seulonta-alkometriin alle rattijuopumuksen jääneen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Henkilöauton kyydissä oli 33-vuotias mies, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita. Poliisi tutkii hänen osalta tapausta huumausainerikoksena.

Hämeenlinna. Partio pysäytti keskiviikkona aamuyöllä henkilöauton Kaivokadulla, mitä kuljetti 35-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänellä on kymmenen aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Hän ei suostunut huumepikatestiin, joka vuoksi hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä sieltä löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.

Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.

Lahti. 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistai-iltana Sarvikadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin melkein nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Hänet käytettiin verikokeissa asian varmistamiseksi. Mies on toistaiseksi ajokiellossa.

Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lahti. Partio tapasi 36-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta puolenyön jälkeen Simolanmutkassa. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin ja kannabiksen osalta. Kuskilla on kaksi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Riihimäki. Hätäkeskus ilmoitti kello 11.13 epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta Helsinki-Tampere moottoriteillä. Partio tavoitti kyseisen henkilöauton kauppakeskus Merkosen parkkialueelta. Autoa kuljetti 53-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,99 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Aiheeseen liittyen