torstai, 7 joulukuun, 2023

Ikäpoikkeusluvalla kortin saanut mies törmäili autollaan huumeissa Lahdessa – Hollolassakin tyrittiin

Lahti. Tiistaina 15.11. kello 12.30 aikaan tuli poliisille ilmoitus liikenneonnettomuudesta Mannerheiminkadulta Lahdesta. Poliisin tullessa paikalle, selvisi, että Matkakeskuksen parkkialueen liikennevaloissa oli auto lähtenyt valumaan alaspäin ja osunut takana olevan taksin keulaan, kertoo poliisi.

Tämän jälkeen autoilija oli laittanut peruutusvaihteen päälle ja osunut vielä uudestaan taksin keulaan. Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilty 17-vuotias ikäpoikkeusluvalla ajokortin saanut nuori mies vaikutti sekavalta ja hänet puhallutettiin paikan päällä.

Seulonta-alkometri näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita. Miehelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä, löytyi hänen  hallustaan huumausaineita. Autoon suoritetussa paikanetsinnässä huumeita löytyi lisää. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisiasemalle odottamaan jatkotoimenpiteitä niin poliisin kuin lastensuojelunkin osalta.

***

Hollola. Noin kello 4.00 aikaan tuli poliisille liikenneaiheinen ilmoitus Hollolasta Keskikankaantieltä. Paikalla selvisi, että juuri 18-vuotta täyttänyt nuori mies oli leikkinyt tehdaskiinteistön parkkipaikalla autollaan ja kuljettanut sitä sivuluisussa. Nuoren miehen ajotaidot eivät kumminkaan riittäneen hallitsemaan autoa ja hän törmäsi parkkialueella oleviin lämmitystolppiin. Auto ja muutama tolppa vaurioituivat törmäyksessä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja miehelle lankeaa lasku tolpista, toteaa poliisi.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT