Imatralla alle 18 vuotias pahoinpiteli toista alle 18 vuotiasta yrittäessään anastaa mopon. Uhri oli kaadettu maahan ja potkittu useita kertoja ylävartaloon. Tapahtumapaikalle sattuneet kaksi ulkopuolista miestä olivat estäneet pahoinpitelyn jatkumisen ja mopon anastamisen.  Poliisi tutkii tapahtunutta ryöstön yrityksenä. Uhrille aiheutui vammoja joiden vuoksi hänet vietiin lääkäriin, poliisi ei tiedota vammoista tarkemmin. Poliisi kiittää pahoinpitelyn jatkumisen estäneitä henkilöitä.

***Lappeenranta. Varhain lauantai aamuna Lappeenrannan keskustassa voimakkaassa humalassa ollut mies oli hermostunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä ja alkanut potkimaan ja lyömään asianomistajaa joka sai miehen hallintaan ja soitti hätäkeskukseen. Riidan aikana rähinöitsijä heitti asianomistajan puhelimen maahan, poliisi korjasi väkivaltaisesti käyttäytyneen miehen talteen ja kuljetti Lappeenrannan poliisiasemalle. Häntä epäillään pahoinpitelystä ja lievästä vahingonteosta. Uhrille aiheutui lieviä vammoja.

***

Lappeenrannassa yksityisasunnossa kaksi naista riitaantuivat ja pahoinpitelivät toisiaan asunnossa ja sen ulkopuolella. Toisella naisista oli ollut käsissään myös veitsi jonka kolmas seurueessa ollut nainen oli saanut haltuunsa. Kummallekin naisista aiheutui lieviä vammoja, alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen. Poliisi tutkii asiaa kahtena pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

***

Lappeenrannassa avoparille tuli yksityisasunnossa riitaa musiikin soittamisesta jonka seurauksena nainen aiheutti miehelle vammoja käsivarteen puremalla. Nainen otettiin kiinni ja tuotiin Lappeenrannan poliisiasemalle rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn. Alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen.

Aiheeseen liittyen